Hvem er vi?

En gruppe beskedne jyder, sammensat af eksperter inden for den digitale verden og med en betydelig mængde kærlighed til kunder, marketing og hjemmesider.

Afspil video

Vi er bureauet, der kan levere resultater der skaber afkast

Leder du efter et bureau, der kan løfte dig til helt nye højder digitalt? Så er vi det rette bureau. Vi kan nemlig tilbyde 360 graders digital løsning, hvilket betyder, at vi kan hjælpe dig med alt fra hjemmeside og marketing til hosting og design. Årsagen til, vi tilbyder denne service, er for at sikre, at vores kunders digitale tilstedeværelse spiller 100 procent!

Har du blot brug for hjælp til SEO eller noget andet, klarer vi også det. Vi vil dog altid stå til rådighed på de andre punkter og til at kunne spare med dig, hvis der er behov for det. Derfor kan du altid få vores holdning til diverse ting, som du kan tage videre til dit nuværende bureau.

Vores team

Simon Bent Rasmussen
Adm. Direktør

Poul Andersen
Client Manager

Mikkel Bækhøj
SEO Specialist

Sajad Amiri
Google Ads Specialist

Davit Podosyan
Full Stack Web Developer

Anurag Singh
UI/UX Designer

Send din ansøgning til:

Hvorfor startede
vi ValueAds

ValueAds ApS blev til pga. vi har set flere cases ude i markedet, hvor hjemmeside løsning og søgemaskineoptimering ikke har spillet sammen. Hvilket typisk går ud over kunden, da der skal laves tekniske rettelser, når SEO konsulenten kigger på hjemmesiden.

Vi vil derfor slå os på at lave bæredygtige hjemmesider med høj kvalitet, med fokus på Google guidelines, så du sikrer dig de bedste forudsætninger på Google.

Dertil er vi selv SEO-nørder og kan hjælpe dig fremadrettet med at skabe resultater, som giver dig den #1 plads i Google, du sigter efter.

Vores vision

Vores vision er at sætte helt nye højder for digital tilstedeværelse via digital markedsføring samt udvikling af hjemmesider med fokus på konverteringsoptimering og brugeroplevelse

Med vores store passion for kundetilfredshed ønsker vi at definere den næste generation af sammenkoblingen af webudvikling og digital marketing

Digital markedsføring samt digital tilstedeværelse er blevet mere målbart end nogensinde, vi mener derfor at bureauer skal have ansvaret for de resultater, der ønskes og opnås for kunden

Vores kultur og
værdier

Vores værdier og kultur afspejler helt klart vores resultater for vores kunder. Vi værdsætter en god intern dialog, samt tæt kundekontakt. Vi mener, at en god dialog med kunden løfter vores performance for kunden, da der altid er styr på de ting, vi sætter i gang.

Vi er et ungt team, som er sociale sammen både i arbejdstiden, men også uden for. Derfor sætter vi stor fokus på, at vores kultur indebærer at være social og vores medarbejdere og samarbejdspartnere har det godt og trives i det, vi laver.

Kontakt os

Tilbage til toppen
Få et tilbud

Helt uforpligtende møde

Gennem samtaler skabes forandring, og med den perfekte kombination hjælper vi dig med at opnå dine vækstmål og overgå dine konkurrenter.

Lad os analysere din forretning for at se, hvordan vi kan støtte dig.